Karin & Tuva !

Ã…ret 2015 och planer 2016

''A year changes you a lot''.

2015 har varit ett sjukt bra år faktiskt. När 2015 startade hade jag hunnit bo i Örebro i ett år. 2014 var inte ett jättebra år för mig. Det tog lång tid för mig att göra mig hemmastadd, förstå mig på människorna här och bara helt enkelt lära känna mig själv. Det var en stor förändring att vänja sig vid liksom. Jag längtade hem och var inte riktigt den riktiga Karin.

Jag 2014, ni får skratta haha:

Det tog ungefär ett år för mig att känna att jag trivs här, och att det faktiskt är såhär nu. När 2015 började så hade jag inte särskilt höga förväntningar faktiskt. Jag tänkte mest att det skulle bli ett förbigående år i mitt liv som inte spelade så värst stor roll i längden. Men oj så fel jag hade. Jag kommer komma ihåg 2015 så länge. Under det här året har jag hunnit med SÅ mycket. Jag har lärt känna så mycket nya människor. Riktiga vänner som jag vet kommer vara med mig hela livet. Jag har upplevt så bra och så dåliga saker. 

Sommaren 2015 var ärligt den roligaste sommaren i mitt liv än så länge. Umgicks bara med folk jag tyckte om, träffade världens bästa tjejgäng och bara levde life hela sommaren. Jag var i både Turkiet med Alice och på Rhoddan med brudarna. Så många minnen och så bra vänner. 

Mina favoritbilder ifrån sommaren:

Blir lycklig av att se dessa bilder!!

Efter sommaren började jag 9an. Samma skola, samma folk. Inget nytt. Eftersom det var så varmt i år så var det i princip sommarlov för mig ända in i oktober, haha. Under hela höstterminen har allt bara flutit på bra, både skolan och hemma. Jag tror ärligt inte att jag har gråtit eller varit riktigt ledsen en enda gång under det sista halvåret av 2015. Jag har verkligen blivit en helt annan bättre och gladare människa. Jag har bara struntat helt i krångliga killar och elaka vänner. Det här är mitt liv och jag har bara ett, då ska jag faktiskt må bra och ingen ska få trycka ner mig. 

Såklart har 2015 haft jobbiga händelser och situationer också, men dom har endast fått mig att växa och lära mig. Jag har sagt upp vänskaper och andra relationer detta år oavsett om jag har velat eller inte. Men när jag tänker efter så har det i slutändan bara påverkat mig positivt och helt ärligt så tror jag att allt händer av en anledning. 

Låtar som får mig att tänka på 2015: 

2015 börjar lida mot sitt slut. Sorligt men sant. Det är verkligen så sjukt att det redan är 2016. Tänk att det är närmare till 2020 än vad det är till 2010. Det är sick. Får typ åldersnoja för att jag växer upp så fort. Nu är det i alla fall december, kapitel 12 av 12 i boken. Det har varit ett oerhört bra år för mig och nu är det dags att knyta ihop säcken på bästa sätt. Det tycker jag att ni också ska göra! Oavsett hur erat år har varit. Om det har varit ångestfyllt, ledsamt, härligt, underbart, lärorikt eller jobbigt så kan ni i alla fall avsluta det på ett så bra sätt som möjligt. Inför 2016, bryt vänskapen med folk som inte längre glädjer eller gör någon nytta i ditt liv, eller med den där killen du har jagat under hela 2015, he's not worth it. Var snäll mot dina nära och kära, skäm bort dom och visa din kärlek. Det kommer uppskattas. Gör ett bra intryck. 

Kom ihåg att det blir vad du gör det till, 2016 kan bli ditt år.

Planer för 2016: 

Jag ska bara låta 2016 rulla på. Min enda stora målsättning detta år är väl att klara mig igenom grundskolan med bra betyg. Jag ska bara kämpa mig igenom och faktiskt njuta av den sista terminen. Sedan har jag lite resor inplanerade det första halvåret också. Shopping-weekend i Polen, Sälenresa med Wilma, Danmark med släkten och kanske någon solsemester i sommar. Jag hoppas verkligen att det kommer vara en fin sommar med sol & badväder. I sommar ska jag bara leva fucking life. Helt ärligt ingen kommer kunna stoppa mig. 

Efter sommaren börjar gymnasiet för mig och förhoppningsvis har jag kommit in på det gymnasiet jag vill. Det ska bli sjukt kul att få börja på en ny skola och hamna i en ny klass med människor som är ungefär som en själv. Är så taggad!

Det är ju många som börjar sitt ''hälsosamma liv'' i början av året och har det som nyårslöfte. Jag ska inte ljuga, jag brukar också försöka första månaden och sedan så faller jag tillbaka i gamla vanor igen. No shame. Men nu har jag faktiskt kommit in i en bra träningsfas så jag ska bara försöka fortsätta med mina träningsvanor jag har nu och sedan bara unna mig vad jag vill. Jag orkar faktiskt inte vara sådär hård med mina matvanor. Jag mår bra av mat <3

Det här året ska jag försöka satsa mer på ridningen också, träna mer och försöka komma ut på lite tävlingar. Jag hoppas verkligen att det kommer bli ett bra år för bloggen också, att det kommer gå uppåt i statistiken och att den kommer hållas igång! 

Annars så har jag inte så höga krav på 2016 faktiskt, jag kommer ta allt som det kommer. Jag tror att många gör fel genom att ha superhöga krav på sig själva och omvärlden som inte passar in i verkligheten och då blir det bara dåligt istället och inte riktigt som man tänkt sig. Jag hoppas att 2016 kommer bli ert år!

Pussar och Kramar /Karin

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas