Karin & Tuva !

3/3

Vi börjar positivt,  så här kommer tre hissar:

- Dessa tre låtar:

- Alla min fina vänner. Även fast man inte alltid ses så ofta så vill jag hissa alla mina fantastiska vänner. Iår har jag som nyårslöfte att bara umgås och vara med folk som gör mig glad, när man får välja. Och hittills har det gått fett bra om man får säga det.

- Sneakers. Som vissa kanske vet är jag en riktig skoälskare, om jag fick välja skulle jag lägga alla mina pengar på skor. Man kan aldrig få för mycket skor. Topp tre sko-wanties just nu är ett par Adidas superstar, ett par Isabel Marant och ett par grå mocka-overknee stövlar med klack. Muuums!

Okej, tre dissar då:

- Odd Molly. Kan nog vara definitionen av ordet mainstream. Kan du nämna någon kotte som inte har något plagg från Odd Molly? Är sjukt trött på det, nej nu bojkottar vi Odd Molly, det har gjort sitt! 

- DRAMA. Är trött på allt som har med det att göra. Har fått nog av drama-queens och kommer inte bry mig ett piss som såna längre. 

- Att jag inte har något bra jobb. Brukar jobba på restaurang när det är fotbollssäsong men nu på vintern så är det ju inga matcher = inget jobb. Ska ta tag i det och kika runt lite efter något jobb för om  jag ska fortsätta med mina vanor att äta ute så ofta som nu måste jag fan ha en liten egen inkomst. 

/Tuva

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas