Karin & Tuva !

Tankar om träningen

Darriga händer efter dagens boxningspass.. Helt slut i kroppen, precis som det ska vara. 

 

Om ni har läst våran blogg ett tag så har ni nog märkt att träningen är en rätt stor del i våra liv. Så jag tänkte skriva ett inlägg om just träning. 

Det är torsdag, tredje passet för veckan och jag kom just hem efter ett kick ass-pass med luvan. Och det var så jäkla skönt!!! Jag har verkligen lärt mig att älska träningen. Älska kanske är att ta i, men jag kan säga att jag börjar tycka att det är kul och jag älskar känslan efteråt. Det är såååå skönt att känna att man har tagit ut sig, gjort det bästa ut av träningen och faktiskt tagit sig igenom det även fast man hade ångest över det innan. Förut tränade jag verkligen bara för att bli tonad och snygg. Men det är så mycket mer än så nu. När jag inte tränar känner jag mig verkligen sunkig, svag och trött. Nu tränar jag verkligen för att jag känner mig så jävla bra, jag känner mig stark och det är kul. Jag är verkligen inte missnöjd med min kropp, att den blir snyggare är bara ett + på köpet faktiskt. 

Just nu så tränar både jag och Tuva ca 4-5 gånger i veckan. Och vi tränar nästan alltid tillsammans eftersom att det är skönt att ha någon som klappar en på axeln och peppar en när man vill ge upp. Jag är verkligen en person som gärna ger upp när det går dåligt, så därför gymmar jag inte som bäst när jag är själv. Så ett tips till er som är som mig, hitta en träningskompis! 

Både jag och Tuva har mest lagt fokus på träningen rätt länge nu faktiskt. Men vi känner att vi äter ju inte bra alltså.. Hämtmat hit, en godispåse dit. All day, errr day. Nu får det vara nog ett tag. Det är varken bra för plånkan eller för hälsan. Vi är ju ändå inne i en bra träningsperiod nu, så hur svårt kan det vara att lägga på lite bra matvanor? Om ni vill att vi ska skriva mer om träning, vad vi kör för pass/övningar, vad vi käkar osv så kommentera i så fall! Vi är verkligen inga experter men det kan ju kanske vara kul att läsa ändå, vad vet jag?

Nu kommer jag somna gott, puss på er! /Karin

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas