Karin & Tuva !

Kategori: Inspiration

Två ultrasnabba outfits

<div style="width:600px;margin:0 auto"><div style="position:relative;"><a target="_blank" href="http://www.polyvore.com/untitled/set?.embedder=13390061&.svc=copypaste&id=188476780"><img width="600" alt="Untitled #9" src="http://cfc.polyvoreimg.com/cgi/img-set/.sig/Jx9D5S9D9FFbsGT7n6mdeQ/cid/188476780/id/gklUpELB5RG-jwmoNuhFfQ/size/c600x450.jpg" title="Untitled #9" height="450" border="0" /></a></div></div><br/><div style="text-align:center"><small><a target="_blank" href="http://www.polyvore.com/untitled/set?.embedder=13390061&.svc=copypaste&id=188476780">Untitled #9</a> by <a target="_blank" href="http://tuvaerikssonn.polyvore.com/?.embedder=13390061&.svc=copypaste">tuvaerikssonn</a> featuring a <a target="_blank" href="http://www.polyvore.com/grey_jacket/shop?query=grey+jacket">grey jacket</a></small></div>

Slängde ihop två supersnabba och enligt mig snygga outfits. En lite mer uppklädd och en lite coolare. Puss

/Tuva

Triangl

Muuummaa!!! Vet inte varför jag sitter och kollar på bikinisar nu mitt i kalla vintern. Men dessa bikinisar från triangl är verkligen SÅ snygga. Ska verkligen införskaffa mig en till sommaren. Detta är bästa modellen på bikinisar också enligt mig. Snyggast och sitter bäst. Puss /Karin

Lite utav vårens trender 2016

Jag har kollat runt lite på datorn nu ett tag och letat på lite utav vårens trender som jag har sett på cat-walken. Tänkte att det kanske skulle vara kul att se! 

 

cutouts

 

Detta har jag faktiskt sett mycket av. Det här har ju faktiskt varit lite utav en trend under 2015 också men jag tror stenhårt på att detta kommer att hålla i 2016 också. Även mycket toppar med asymmetriska mönster. SÅ snyggt!
 
romantisk spets

 

Det här är SÅ fint verkligen. Ska verkligen införskaffa mig lite fina spetstoppar till våren. 
 
stripes

 

Detta har jag sett att bland annat Prada och Missoni kör stenhårt på. Våga köra randigt all in. Skitballt. 
 
off shoulder

 

Off Shoulder-toppar <3 Karin. Det är så himla fint och jag tycker verkligen att axlarna är den finaste delen på en kvinna. Det kommer verkligen hänga med till 2016. 
 
Hoppas ni gillade inlägget och fick lite inspiration! Kram på er!! /Karin

TUVA HJÄRTA SKOR

<div style="width:600px;margin:0 auto"><div style="position:relative;"><a target="_blank" href="http://www.polyvore.com/adidas_superstar/set?.embedder=13390061&.svc=copypaste&id=187691328"><img width="600" alt="ADIDAS superstar" src="http://cfc.polyvoreimg.com/cgi/img-set/.sig/coxFtOMzoR4kckUJlrC3IA/cid/187691328/id/7ky_2AO75RGz18Dd7EzHKw/size/c600x378.jpg" title="ADIDAS superstar" height="378" border="0" /></a></div></div><br/><div style="text-align:center"><small><a target="_blank" href="http://www.polyvore.com/adidas_superstar/set?.embedder=13390061&.svc=copypaste&id=187691328">ADIDAS superstar</a> by <a target="_blank" href="http://tuvaerikssonn.polyvore.com/?.embedder=13390061&.svc=copypaste">tuvaerikssonn</a> featuring <a target="_blank" href="http://www.polyvore.com/adidas_originals_sneakers/shop?brand=adidas+Originals&category_id=49">adidas originals sneakers</a></small></div>

Nu går vi mot ljusare tider och snart är det vååår! Wiho jag älskar våren så mycket, det blir varmare och alla butiker kommer ut med massor av snygga vårkläder! Något jag ska köpa så jag har till i vår är ett par Adidas superstar. Enligt mig ett par av de snyggaste sneakers du kan hitta, så himla klassiska men med alla nya färger som har kommit bli de ändå riktigt coola. Jag är så sugen på antingen ett par guld-glittriga eller de svarta med lite mönster, alltså jag dör vad snygga! Så nu ska jag spara lite pengar och när jag har tillräckligt ska jag klicka hem snyggingarna. Frågan är bara vilken färg, min enorma beslutsångest kommer att ta över känner jag. Vill ha vår nuuu!

/Tuva

Den perfekta basgarderoben

basgarderob by karin

 

Hej på er! Idag tänkte jag skriva lite om ett av mina nyårslöften som jag har. Det här året ska jag verkligen organisera upp min garderob så att de flesta plaggen går ihop med i princip allt, så att jag kan matcha mina outfits fritt. Det här året har jag stått framför min garderob tuuuusentals gånger och velat fram och tillbaka över vad jag ska ha på mig. Jag vill bara kunna ta en blus, ett par byxor och en kappa och känna mig snygg, trygg och bekväm. Då behöver man en basgarderob. Jag gjorde ett collage på Polyvore hur jag vill att min basgarderob ska se ut. Jag vill hitta dom där perfekta jeansen som går ihop med allt och fina blusar som är clean passar till alla kjolar i världen. I år ska jag verkligen tänka igenom mitt köp innan jag köper det. Hur kan jag matcha detta? Är det bra kvalité? Kommer jag att tröttna på denna? Helt ärligt, kvalitét före kvantitet. 
Bästa tipsen för en bra basgarderob: 
- Rensa bort alla gamla kläder som du inte längre kommer att använda och som inte speglar den du är. 
 
- Hitta dom perfekta jeansen. Två eller tre par jeans i vanliga färger som sitter bra på din kropp.
 
- Köp jackor som du gillar och passar till i princip allt. T.ex en snygg svart kappa eller en skinnjacka.
 
- Blusar!! Dom räddar lätt en sådan där humördag när man helst vill gå i pyjamas. En skön, stilren blus och ett par stretchiga chinos funkar perfekt!
 
- Om du gillar ett plagg mycket, köp fler utav det!! Olika färger osv. Det är så viktigt att ha kläder man trivs i.
 
- Tänk på passformen!!
 
Det var lite av mina tips! Hoppas ni gillade inlägget, kram /Karin