Karin & Tuva !

Kategori: Inspiration

New years eve

new years eve

 

Tjena!! Nu är det snart dax för nyårsafton och jag är så sjuuukt taggad!! Jag ska spendera den med mina vänner i Fagersta, men jag har inte köpt någon nyårsoutfit än utan jag kommer nog vara ute och leta i sista sekund som vanligt haha.. Men jag har i alla fall börjat tänka efter lite vad jag ska ha på mig. Så här är lite tips på outfits som jag tyckte va snygga! Jag kommer nog att köra på outfiten i mitten som det känns nu, men jag kommer säkert hinna ändra mig. Hoppas ni fick lite inspiration i alla fall. Vad ska ni ha på er på nyår? 
/Karin

Beachy

<div style="width:600px;margin:0 auto"><div style="position:relative;"><a target="_blank" href="http://www.polyvore.com/beach/set?.embedder=13390061&.svc=copypaste&id=185242764"><img width="600" alt="Beach" src="http://cfc.polyvoreimg.com/cgi/img-set/.sig/bEHUR5w4utdJxFOepnqcgg/cid/185242764/id/3mLJqUqm5RGp7u95xkt47Q/size/c600x562.jpg" title="Beach" height="562" border="0" /></a></div></div><br/><div style="text-align:center"><small><a target="_blank" href="http://www.polyvore.com/beach/set?.embedder=13390061&.svc=copypaste&id=185242764">Beach</a> by <a target="_blank" href="http://tuvaerikssonn.polyvore.com/?.embedder=13390061&.svc=copypaste">tuvaerikssonn</a> featuring a <a target="_blank" href="http://www.polyvore.com/straw_beach_tote/shop?query=straw+beach+tote">straw beach tote</a></small></div>

Som jag nämnde innan så ska jag nu i veckan införskaffa lite nödvändigheter inför Thailand. Har tex inga shorts och väldigt lite kjolar. Jag tänkte att man kan ju köpa ett par ganska rejäla boyfriend-jeans på Lager 157 och klippa av till shorts. Helst av all hade jag velat ha ett tar vintage Levis-shorts men de kostar ju upp emot 500-lappen och det tycker jag är ganska ovärt. Skulle behöva lite bikinisar men ska nog kolla på det där borta, eftersom de kostar nästan ingenting. Är skitsugen på den gula/gröna bikiniöverdelen, såå himla snygg! Den på bilden kommer från Mikoh och kostar en bit över 1300 men man kan ju alltid hitta ett billigare alternativ ;) Sen behövs ju alltid flippflopps, beach-klänningar och andra grejer som man använder varje dag. Så just taggad!

/Tuva